Contact

Voor overname van teksten, foto’s of andere publicaties dient u contact op te nemen met info@112nieuwsgroep.nl

112 Nieuwsgroep

Tips banner
Auto belandt in de greppel op de Visarenddreef

Lelystad - Zondagavond is op de Visarenddreef een auto over de kop geslagen en op zijn zij in een droge greppel beland. De bestuurder was onder invloed van alcohol. De bestuurder hoefde niet naar het ziekenhuis, wel werd hij na een blaastest aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Getuigen melden dat de auto eerst in de middenberm was beland. Vervolgens schoot de auto weer de weg op en kwam uiteindelijk tot stilstand op zijn zij in de droge greppel.

Lees verder...
Botsing tussen scooter en auto op het Elderveldplein in Arnhem

Arnhem  - Zondag 14 oktober omstreeks 17:30 uur ontstond er een aanrijding tussen een personenauto en een scooter. De aanrijding vond plaats op het Elderveldplein in Arnhem. De scooter kwam vanuit de Hollandweg, nam het zebrapad en reed in de richting van het winkelcentrum. De personenauto zag bij het passeren van het zebrapad de scooterrijder te laat waardoor er een aanrijding ontstond. De opgeroepen ambulance hoefde niet ter plaatse te komen, niemand raakte gewond. Beide voertuigen liepen lichte schade op. Politie heeft beide bestuurder geholpen met het schadeformulier in te vullen.

Lees verder...
Bestelbus met materiaal voor hennepkwekerij gevonden

Nijmegen - Zondag is een bestelbus gevonden op een parkeerplaats in de wijk Meijhorst die vol geladen was met materiaal voor het opbouwen van een hennepkwekerij. De politie heeft de inhoud van de bus in beslag genomen en er wordt onderzoek naar verricht. Hoe de politie de bus op het spoor is gekomen kon men nog niet zeggen. De verhuurder van het busje wist niets van het politie-onderzoek.

Lees verder...
Stoffelijk overschot in woning Krayenhofflaan

Nijmegen - De politie heeft zondag aan het einde van de middag in een woning aan de Krayenhofflaan een stoffelijk overschot gevonden. Forensische opsporing doet onderzoek in de woning. Over de doodsoorzaak en over de identiteit kon de politie nog niets zeggen.   UPDATE 21:45: De politie meldt zojuist dat er sprake is van een natuurlijk overlijden. Politie onderzoek is daarmee afgerond !  

Lees verder...
Veerpont tussen Maassluis en Rozenburg uit de vaart vanwege een kapotte laadklep

Op zondagmiddag 14 oktober lag de veerpont tussen Maassluis en Rozenburg een tijdje uit de vaart. Door dat een laadklep defect was gegaan, kon de boot niet verder varen Mensen die naar Rozenburg wilde moesten omrijden via de Beneluxtunnel. Medewerkers van het bedrijf vertelde het slechte nieuws aan de mensen bij de slagbomen. De reserveboot is voor onderhoud weg, dus die kon niet worden ingezet. Momenteel is de pont nog uit de vaart (19.15 uur) https://youtu.be/OtVQU-Dv7aY

Lees verder...
Bekijk al het
landelijke nieuws