Agenten gewond door verzet van feestgangers bij aanhouding

Berghem – In de nacht van dinsdag op woensdag kreeg de politie een melding van een mogelijk feest op de Kortestraat. Ter plaatse ging het o een feest waarbij ongeveer 10 personen aanwezig waren.

Toen de agenten zich kenbaar maakte keerden enkele feestgangers zich verbaal en fysiek tegen de agenten. Twee personen gingen zover dat de agenten besloten het tweetal aan te houden. Ze verzette zich hevig waarbij twee agenten gewond geraakt. Een van de verdachte liep ook verwondingen op en moest behandeld worden in ziekenhuis Bernhoven.

Door een sterk vermoeden van dat de personen onder invloed waren van alcohol is hier ook onderzoek naar gedaan. Na een ademanalyse bleek dat zij inderdaad boven de grenswaarde zaten, wat een strafverhoging met zich mee zou brengen.