Verdachte aangehouden voor doodslag 18-jarige fietser

Oss – De politie heeft vandaag een verdachte aangehouden die verdacht wordt van doodslag op een 18-jarige man uit Nistelrode.

Zondagochtend rond 07.45 uur werd een fietser zwaargewond aangetroffen naast zijn fiets op de kruising van de Julianasingel en de Dr. Saal van Zwanenbergsingel in Oss. De hulpdiensten die ter plaatse kwamen konden helaas niets meer betekenen voor het slachtoffer.

De toedracht van het overlijden was onduidelijk en daarom is er uitgebreid onderzoek gedaan op de plaats van het incident. Er is uitgebreid sporenonderzoek gedaan, getuigen zijn gehoord en camerabeelden zijn bekeken. Al vrij snel kwamen we een verdachte op het spoor die wij verdenken van het plegen van een geweldsmisdrijf. De verdachte is inmiddels aangehouden.

Uit verdere verhoren van de verdachte en die van mogelijke getuigen zal meer duidelijkheid moeten komen over de feiten en omstandigheden die hebben geleid tot het overlijden van het slachtoffer.

Getuigen gezocht

Uit camerabeelden die de politie heeft bekeken weten zij dat er personen zijn die mogelijk meer kunnen vertellen over dit incident. Het gaat om personen die mogelijk iets hebben gezien tussen 07.15 uur en 08.00 uur op zondagochtend 19 april. Daarbij is de politie specifiek op zoek naar een bestuurder van een vrachtwagen, die reed op de Julianasingel richting Schaijk, en een fietser, die reed op de Hescheweg richting Heesch.

Heeft u meer informatie neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.