Voertuigen botsen op de Rijksweg

09/09

Foto: Silvester van der Donk

09/09

Foto: Silvester van der Donk

09/09

Foto: Silvester van der Donk

09/09

Foto: Silvester van der Donk

09/09

Foto: Silvester van der Donk

Schaijk – De hulpdiensten zijn maandagmiddag rond 17:10 gealarmeerd voor een ongeval op de Rijksweg met de kruising Zeelandsedreef. Bij het ongeval waren twee voertuigen betrokken.

Een van de voertuigen was een 45km wagen. Ambulancepersoneel hebben een persoon gecontroleerd, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De 45km auto raakte zwaar beschadigd en is afgesleept door een berger. De andere kon zelf de weg vervolgen.Vanwege het ongeval en de bergingswerkzaamheden waren er twee rijstroken tijdelijk afgesloten, het verkeer werd eromheen geleid. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.