Viertal probeert man te beroven

Oss – Een viertal jongens probeerde vannacht een 31-jarige man uit Heesch te beroven. Een van de jongens zou daarbij gedreigd hebben met een vuurwapen. De daders vluchtten zonder buit.

Vanuit Oss fietste het slachtoffer over het fietspad naar Heesch. Bij de kruising Steltlaan en de Nieuwe Hescheweg werd de fietser voorbij gereden door vier jongens op twee scooters. De twee scooters keerden om en sloten de fietser in. Een van de daders toonde een vuurwapen en eiste geld. De man probeerde nog weg te komen, maar een van de jongens zette een scooter tegen zijn achterwiel. Er werd nog een keer om geld gevraagd. Ook kreeg de fietser twee klappen tegen zijn arm. De man riep vervolgens hard dat ze weg moeten gaan. Zonder buit vluchtten de daders richting Heesch.

Daders

Het slachtoffer sprak over vier jonge jongens verdeeld over twee scooters. Op de ene scooter droegen beide jongens een helm. De bestuurder droeg een zwarte helm, de jongen achterop en een zwart met rode helm. Op de andere scooter droegen allebei de jongens gezicht bedekkende kleding.

Wie weet meer?

Wij zijn een onderzoek gestart naar de daders en dus op zoek naar zoveel mogelijk informatie die ons kan helpen. Heeft u mogelijk afgelopen nacht rond 00.55 uur iets gezien van deze beroving? Of heeft u iets gehoord? Laat het ons dan weten. Beschikt u over bewakingscamera’s? Kijk dan even of daarop iets te zien is en deel het dan met ons. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tippen kan natuurlijk ook via 0800-7000.