Drankrijder botst tegen transformatorhuisje

03/02

Foto: politie

03/02

Foto: politie

Oss – Zaterdag heeft er rond 4:35 een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Kantsingel. De bestuurder raakte de macht over de stuur kwijt, “vloog” over een rotonde en kwam tot stilstand tegen een transformatorhuisje.

De drie betrokkenen ontkenden allemaal dat zij achter het stuur hadden gezeten, maar de politie wist al snel te achterhalen wie de vermoedelijke bestuurder was. De man werd overgebracht naar het politiebureau. Het betreft een beginnende bestuurder. De man blies op het politiebureau 655 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd en er is proces-verbaal opgemaakt. Van de andere twee personen zijn verklaringen opgenomen. Niemand is gewond geraakt.

Een berger is ter plaatse gekomen om het voertuig af te slepen.