Hoogwerker en politie helikopter zorgt voor aanhouding verdachten

07/01

Foto: politie

07/01

Foto: politie

Oss – In de nacht van zondag op maandag 7 januari konden inbrekers niet aan de ZULU (politie helikopter) en de hoogwerker van de brandweer ontkomen.

Rond 1:45 kwam een melding binnen van een mogelijke inbraak in een woning/bedrijf aan de Monsterstraat. Meerdere eenheden gingen ter plaatse en al snel was de eerste verdachte in een steegje in de boeien geslagen. De verdachte zou niet alleen geweest zijn.

Samen met buurtbewoners en de politie helikopter werd er uitgekeken naar de andere verdachten. Dankzij de warmtebeelden vanuit de helikopter werden de andere twee verdachte getraceerd liggend op de daken. De hoogwerker van de brandweer werd erbij gehaald en middels deze weg konden agenten de verdachten bereiken. Ze zijn aangehouden.