blogname

112
ossnieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Twee jongens aangehouden met drugs en gasdrukwapen


Oss - Donderdagochtend 5 oktober hebben politiemensen hun dienstpistool getrokken om twee jongemannen in hun auto te kunnen arresteren op de Joannes Zwijsenlaan.

De jongens vielen op doordat de achterverlichting van hun auto niet goed werkte. Na het stopteken gegeven te hebben zagen de agenten dat zich in de auto drugs bevonden. De jongens moesten uitstappen, maar in het dashboardkastje zagen de agenten een vuurwapen liggen. Daarop trokken de agenten hun pistool en sommeerden de jongens op de grond te gaan liggen. Daar werden ze geboeid, en daarna overgebracht naar het bureau. Het gaat om een 19-jarige en 16-jarige jongen, beiden uit Oss. Bij controle op het bureau bleek het om een gasdrukwapen te gaan. Bij een bedrijfspand in Megen heeft de politie vanmiddag zoeking gedaan, daar is een vuurwapen aangetroffen dat momenteel wordt onderzocht.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws